Μενού Κλείσιμο

Αλληλοσκοτωμός των ιδιωτικών ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο Κρήτης

Πόλεμος μεταξύ των ιδιωτικών ΚΤΕΟ του Ηρακλείου Κρήτης

Στον κόσμο των ΚΤΕΟ είναι γνωστός ο έντονος και μη υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει μεταξύ των ιδιωτικών ΚΤΕΟ της Κρήτης και ιδιαίτερα του Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι στην αρχή του 2016 το ΙΚΤΕΟ DELTA ανακοίνωσε τιμές ελέγχου επιβατικών αυτοκινήτων στα 15 ευρώ και φορτηγών βαρέως τύπου στα 20 ευρώ! Ένα άλλο ΙΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, το ΙΚΤΕΟ ΠΑΤΡΩΝΑΚΗΣ έχει τον ίδιο έλεγχο στα 20 ευρώ αλλά με 10 ευρώ δώρο πλύσιμο αυτοκινήτων. Αυτός ο ανταγωνισμός κάποια στιγμή θα φθάσει στο να πληρώνουν τους πελάτες τους και να δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με το πως «στέκονται» στην αγορά αυτές οι επιχειρήσεις.

Φυσικά ο «πόλεμος» έχει επεκταθεί και σε θέματα που δεν άπτονται της τιμολογιακής πολιτικής. Πρόκειται για την αδιέξοδη λογική που εκφράζεται με το «ο θάνατός σου η ζωή μου».

Αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη μιά πρόσφατη ανακοίνωση στον τύπο του κ. Δινεράκη – ιδιοκτήτη του ΙΚΤΕΟ DELTA Ηρακλείου, που καταγγέλει την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών για ολιγωρίες και παραλείψεις, αλλά στην πραγματικότητα στρέφεται ενάντια σε άλλο ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

«Η Διεύθυνση Μεταφορών καθώς και η  Υπηρεσία Μηχανολογικού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης «εν αγνοία του περιφερειάρχη», κωλυσιεργούν εσκεμμένα στην έκδοση σοβαρότατων Διοικητικών Πράξεων , μεροληπτώντας επιλεκτικά, αγνοώντας επιδεικτικά και  προκλητικά την νομοθεσία,  αρνούμενοι ανεξήγητα να διεκπεραιώσουν καταγεγραμμένες  από τον Μάιο 2016 , παρανομίες και παραβάσεις  οι οποίες έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί από την ίδια τους την Υπηρεσία και έχουν επιβεβαιωθεί από συναρμόδιες Υπηρεσίες, σε θέματα που άπτονται της Δημόσιας οδικής ασφάλειας, και όχι μόνο.
Αρνούμενοι  προσχηματικά  και παρέχοντας με χαρακτηριστική καθυστέρηση την συνδρομή τους, ακόμη και προς την Αστυνομία , αγνοώντας εντολές πολιτικών τους προϊσταμένων, αυθαιρετούν, εφαρμόζοντας τον νόμο επιλεκτικά ,με την δικιά τους ερμηνεία και τα δικά τους ιδιότυπα και κατά περίπτωση κριτήρια (έξι μήνες έγραφα πηγαίνουν και έρχονται για διόρθωση με αστεία προσχήματα).   
Η αδιαφορία, η απάθεια η ειρωνεία ο εμπαιγμός, η επιλεκτική και κατά περίπτωση  μέχρι του σημείου της εμπάθειας διεκπεραίωση υποθέσεων είναι αδιανόητα στην Ελλάδα του 2016.
 
Εύλογα  δημιουργούνται τα εξής δύο ερωτήματα:
 
Υπάρχουν κατηγορίες πολιτών  «αρεστών και μη»? 
Υπάρχουν στην Ελλάδα του 2016 «ευνοούμενοι… παραβάτες;»
Επισκέψεις 633

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *