Μενού Κλείσιμο

Αττική – Νέος διαγωνισμός για την λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Μάνδρας την ίδια ώρα που κλείνει οριστικά (;) το ΚΤΕΟ Ελληνικού

Νέο διαγωνισμό για την λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Μάνδρας  αποφάσισε να προκηρύξει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για νέο διαγωνισμό και όχι για επαναπροκήρυξη του αποτυχέντος προηγούμενου διαγωνισμού γιατί αλλάζουν κάποιοι ουσιώδεις όροι στις απαιτήσεις, που έχουν σχέση με το μηχανογραφικό σύστημα και την συντήρηση του δημόσιου ΚΤΕΟ, αν και όταν αυτό λειτουργήσει.

Αναλυτικά η απόφαση της οικονομικής επιτροπής όπως δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια.

Ταυτόχρονα, διαβάζουμε στις αποφάσεις του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής την έκφραση της αντίθεσής τους στο κλείσιμο του ΚΤΕΟ Ελληνικού και πιο συγκεκριμένα για “την απαίτηση ανάκλησης της απόφασης 430/31-8-2018 περί «ανακατανομής προσωπικού της Δ/νσης ΚΤΕΟ» και το επί της ουσίας κλείσιμο του ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ”.

Αυτή η διαμαρτυρία έρχεται την ίδια ώρα που εκτός από την ανακατανομή του προσωπικού που απασχολείται στο ΚΤΕΟ Ελληνικού, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής προκηρύσσει δύο συνοπτικούς διαγωνισμούς για την αποξήλωση και μεταφορά του μηχανολογικού εξοπλισμού και της επίπλωσης από το ΚΤΕΟ Ελληνικού, επειδή ο χώρος θα παραδοθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο χώρος του ΚΤΕΟ Ελληνικού συμπεριλαμβάνεται στην προς αξιοποίηση περιοχή του Ελληνικού που παραχωρείται στην επενδυτική LAMDA Development.

Αυτή την στιγμή στην περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε λειτουργία μόνο ένα δημόσιο ΚΤΕΟ, αυτό του Χολαργού.

Επισκέψεις 201

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *