Αττική – πρόγραμμα πρόσκλησης οχημάτων για τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ – παρατάσεις

Εκδόθηκε σήμερα 17/1/18 από την Περιφέρεια Αττικής το των οχημάτων για τεχνικό έλεγχο που θα διενεργηθεί στα δημόσια και ιδιωτικά .

Με την πρόσκληση καλούνται στα ΚΤΕΟ όλα τα επιβατικά Ι.Χ. μέχρι 8 θέσεις, τα φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους και τα δίκυκλα με διεύθυνση του ιδιοκτήτη τους ή ως έδρα την Αττική, των οποίων η πρώτη άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί το 2014.

Επίσης όλα τα επιβατικά δημοσίας χρήσεως (ταξί), τα φορτηγά βαρέως τύπου και τα λεωφορεία που έχουν ως διεύθυνση του ιδιοκτήτη τους ή ως έδρα την Αττική και των οποίων η πρώτη άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί το 2017.

Τα οχήματα που έχουν ήδη δελτίο τεχνικού ελέγχου οφείλουν να ελεγχθούν με βάση την ημερομηνία λήξεως ισχύος του δελτίου τους.

Με την πρόσκληση αυτή επαναλαμβάνεται η παράταση για τον τεχνικό έλεγχο όσων οχημάτων έχουν έδρα τους δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει ΚΤΕΟ.

Επίσης, συγκεκριμενοποιείται η παράταση που εξεδόθη χθες 16/1 από την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής σχετικά με τα οχήματα που υπέστησαν ζημιά ή ολική καταστροφή από τις πλημμύρες της 15/11/2017.

Η παράταση αυτή αφορά σε όλα τα οχήματα που έχουν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο μέχρι 28/2/2018 και τα οποία μπορούν να προσέλθουν για έλεγχο μέχρι και τις 31/3 χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα.

Ελπίζουμε για την παράταση αυτή να έχει ενημερωθεί επί της ουσίας και η Αθηνών, ώστε να μην κόβει κλήσεις για έλλειψη ΚΤΕΟ σε αυτές τις κατηγορίες εκπρόθεσμων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα πρόσκλησης.

Επισκέψεις 220

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *