Μενού Κλείσιμο

Χωρίς e-παράβολα τα ΚΤΕΟ το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

φόρμα ηλεκτρονικού παραβόλου μέσω taxisnet

Λόγω προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του συστήματος taxisnet το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου τα δεν θα είναι σε θέση ούτε να εκδίδουν e-παράβολα για λογαριασμό των πελατών τους αλλά ούτε και να δεσμεύουν ηλεκτρονικά παράβολα για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων.

Φυσικά τα ΚΤΕΟ θα λειτουργήσουν κανονικά και όσον αφορά τους εκπρόθεσμους ελέγχους. Το υπουργείο Υποφδομών και Μεταφορών έστειλε ήδη στα ΚΤΕΟ τις απαραίτητες οδηγίες για το πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Ο ιδιοκτήτης του εκπρόθεσμου οχήματος θα πληρώνει το αντίτιμο του παραβόλου και θα λαμβάνει την αντίστοιχη απόδειξη από το ΚΤΕΟ. Η έκδοση όμως και δέσμευση των παραβόλων από τα ΚΤΕΟ θα γίνει την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Όσα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου εκδοθούν το Σάββατο και αφορούν σε εκπρόθεσμους ελέγχους θα έχουν την σημείωση « ∆εν αναγράφεται ο ψηφιακός κωδικός του παραβόλου βάσει της αριθµ. οικ.80068/6228/1-12-2016 εγκυκλίου του Υπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών», ενώ θα αναφέρουν κανονικά και το ποσόν του παραβόλου που αντιστοιχεί στον έλεγχο.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την εγκύκλιο, πατήστε ΕΔΩ.

Επισκέψεις 58

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *