Μενού Κλείσιμο

Έστειλε άλλον στην θέση του για τις εξετάσεις στα σήματα για δίπλωμα οδήγησης

θεωρητικές εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Προφανώς ο φιλόδοξος αυριανός οδηγός είχε λύσει με κάποιο τρόπο το πρόβλημα της επιτυχίας του στις μελλοντικές εξετάσεις πρακτικής οδήγησης και προσπάθησε να λύσει και αυτό της επιτυχίας του στις θεωρητικές εξετάσεις.

Έστειλε λοιπόν άλλον στην θέση του! Όλα αυτά στις θεωρητικές εξετάσεις για που πραγματοποιούνταν στην διεύθυνση μεταφορών της περιφερειακής ενότητας Πειραιά στα Καμίνια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της περιφέρειας Αττικής, αναφέρει:

Απόπειρα πλαστοπροσωπίας εντοπίστηκε χθες από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της διαδικασίας θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών (σήματα) στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας, δημιουργήθηκαν αμφιβολίες εάν το άτομο που προσήλθε στη διαδικασία εξέτασης ήταν το ίδιο με αυτό που έπρεπε να εξετασθεί βάσει του σχετικού φακέλου του υποψηφίου. Κατόπιν περαιτέρω ελέγχου διαπιστώθηκε ότι στη θέση του πραγματικού υποψηφίου είχε προσέλθει άλλο άτομο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατέφτασε στην υπηρεσία κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ, ωστόσο ο φερόμενος ως υποψήφιος είχε τραπεί σε φυγή. Στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων προσκομίσθηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, Δελτίο Εκπαίδευσης Εξέτασης, αντίγραφο φακέλου) προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Επισκέψεις 71

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *