Μενού Κλείσιμο

Καταργήθηκε η Σοβαρή Έλλειψη στα ΚΤΕΟ για τα «γυρισμένα» χιλιόμετρα !!!

Με νέα εγκύκλιο, που έστειλε στις 21/10/2019 σε όλα τα , το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προαναγγέλλει την κατάργηση της Σοβαρής Έλλειψης για την παραποίηση των χιλιομετρητών σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Η σχετική απόφαση έχει ήδη υπογραφεί από τον αρμόδιο υπουργό και αναμένεται πολύ σύντομα η δημοσίευσή της σε ΦΕΚ.

Στα δελτία τεχνικού ελέγχου θα σημειώνεται πλέον μια απλή παρατήρηση, ότι ο του οχήματος έχει μειωθεί μεταξύ δύο διαδοχικών ελέγχων, ενώ θα συνεχίσει να τυπώνεται όλο το ιστορικό των ενδείξεων του χιλιομετρητή.

Καταργούνται οι βεβαιώσεις για την επαναφορά των χιλιομετρητών σε ενδείξεις με βάση τα τεκμαρτά χιλιόμετρα που είχαν ορίσει οι προηγούμενες αποφάσεις του Υπουργείου και κατά συνέπεια δεν χρειάζονται και οι επισκέψεις των σημερινών ιδιοκτητών των αυτοκινήτων στους «κοντερατζήδες».

Η δυνατότητα του κάθε πολίτη να προσφύγει στην δικαιοσύνη για ποινικές κυρώσεις στον υπεύθυνο της απάτης σχετικά με την μείωση του χιλιομετρητή, εννοείται ότι εξακολουθεί να ισχύει, αλλά και δεν θα μπορούσε να καταργηθεί άλλωστε.

Μετά από έναν οργασμό ΦΕΚ και ερμηνευτικών – διευκρινιστικών εγκυκλίων που αναστάτωσαν τις ζωές πολλών ιδιοκτητών αυτοκινήτων, των υπαλλήλων των ΚΤΕΟ, των εμπόρων αυτοκινήτων και που έδωσαν καλό μεροκάματο στους «τεχνίτες οργάνων», τα ΚΤΕΟ επιστρέφουν στην κανονικότητα.

Στην ίδια «κανονικότητα» που επέστρεψαν και οι σχολές οδηγών με τους υπαλλήλους – εξεταστές για τα διπλώματα οδήγησης, στην ίδια «κανονικότητα» που επέστρεψε και το όλο σύστημα εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Δείτε παρακάτω την εγκύκλιο για την κατάργηση των Σοβαρών Ελλείψεων στα ΚΤΕΟ σχετικά με την μείωση των χιλιομετρητών.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Λήψη Αρχείου [140.79 KB]

Επισκέψεις 311

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *