Μενού Κλείσιμο

Ματαιώθηκε ο κύριος διαγωνισμός για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας – Αντιδράσεις των υπαλλήλων της περιφέρειας

ΚΤΕΟ Μάνδρας

Με την 553/2018 απόφασή της η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής σε συνεδρίασή της στις αρχές Μαρτίου έλαβε απόφαση ματαίωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσιών, αναγκαίων για την επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Μάνδρας.

Κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού μόνο κατά το σκέλος της παροχής υπηρεσιών συμβούλου πιστοποίησης και ανακήρυξε προσωρινό μειοδότη την εταιρία HAREVA BUSINESS IDEAS E.E. ΚΕΜΕΝΤΣΕΤΣΙΔΗΣ Γ. – ΔΑΜΒΑΚΕΡΑΚΗ.Α. Ε.Ε.

Όσον αφορά το σκέλος της προμήθειας εξοπλισμού και υπηρεσιών συντήρησης και μηχανογράφησης ο διαγωνισμός ματαιώθηκε γιατί υπήρχε μόνο μία προσφορά, της εταιρίας MOREAS ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ – Δ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., η οποία δεν θεωρήθηκε αποδεκτή.

Να θυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου της πλήρους επαναλειτουργίας του ΚΤΕΟ Μάνδρας ήταν 212.000 ευρώ.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Η απόφαση ματαίωσης του διαγωνισμού οδήγησε τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής να απευθύνει την παρακάτω ανοικτή επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής.

ΚΤΕΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

Πότε επιτέλους θα λειτουργήσει;

Το Δ.Σ. μετά και την υπ’ αριθ. 553/2018 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με την οποία αποφασίστηκε η ματαίωση του μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών και υπηρεσιών για την λειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας, διατυπώνει δημόσια την αγανάκτησή του για την συνεχιζόμενη κατάσταση παύσης λειτουργίας όλων των Δημόσιων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας, πλην του Χολαργού.

Οι οποιεσδήποτε προβαλλόμενες δυσκολίες, δεν μπορούν να συγκαλύψουν μεθοδεύσεις και ευθύνες για την κατάσταση αυτή, να μην μπορεί να λειτουργήσει το ΚΤΕΟ Μάνδρας, παρά τις όποιες προσπάθειες εδώ και 4 χρόνια.

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για εκχώρηση – ιδιωτικοποίηση των ΚΤΕΟ, μέσα από το άρθρο 53 του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου με τίτλο «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ», όπου τα θα μετατρέπονται σε ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, που θα λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις της εμπορικής και φορολογικής νομοθεσίας, μας βρίσκει αντίθετους.

Ζητάμε να μας απαντήσετε :

Πότε θα λειτουργήσει το ΚΤΕΟ Μάνδρας και πότε τα υπόλοιπα;

Τι μέτρα θα πάρετε για να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και τα προσκόμμματα που μπαίνουν.

 

 

Επισκέψεις 140

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *