Μενού Κλείσιμο

Μαυραγάνης στον RealFM για την αλλαγή χιλιομετρητών και τα πρόστιμα σε όσα οχήματα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Σε σύντομη συνέντευξή του στον RealFM ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Μαυραγάνης έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα πρόστιμα σε οχήματα ανασφάλιστα και σε όσα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Καθώς επίσης και για τον εντοπισμό αυτών που έχουν αλλαγμένες ενδείξεις στον οδομετρητή τους.

Πιό συγκεκριμένα για τα ΚΤΕΟ, τόνισε ότι με την ολοκλήρωση του ελέγχου του ηλεκτρονικού αρχείου οχημάτων, ο οποίος συνεχίζεται μετά τον εντοπισμό των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τον καταλογισμό των προστίμων για τα ανασφάλιστα, θα αρχίσει και η αποστολή προστίμων για όσα οχήματα δεν έχουν ελεγχθεί σε ΚΤΕΟ, ως ώφειλαν.

Επίσης ενημέρωσε ότι ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις στην αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε τα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου των οχημάτων που έχουν εκδοθεί σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να έχουν πλήρες ιστορικό των χιλομέτρων που έχουν καταγραφεί σε όλους τους τεχνικούς ελέγχους. Με αυτόν τον τρόπο, θα χτυπηθεί με έναν ακόμα τρόπο η μάστιγα της μείωσης των εμφανιζόμενων διανυθέντων χιλιομέτρων, η οποία στοχεύει στην πλασματική άνοδο της εμπορικής αξίας των προς πώληση οχημάτων.

Ακούστε το κομμάτι της συνέντευξης που μας ενδιαφέρει:

 

 

Επισκέψεις 221

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *