Μενού Κλείσιμο

Τι γίνεται με ΚΤΕΟ στην Αίγινα;

Όπως διαβάσαμε στο Aegina Portal, στην πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη με στελέχη του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Περιφέρειας Αττικής, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα του για τους κατοίκους του νησιού.

Ως γνωστόν, για τα οχήματα των κατοίκων όχι μόνο της Αίγινας αλλά και των άλλων νησιών που ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής, δίδονται συνεχείς παρατάσεις για την εξαίρεσή τους από έλεγχο ΚΤΕΟ. Η τελευταία παράταση που δόθηκε λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2106.

Η έλλειψη όμως ΚΤΕΟ στο νησί θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους νησιώτες που πρέπει να μεταφέρουν το αυτοκίνητό τους στον Πειραιά για να περάσει ΚΤΕΟ.

Το αποτέλεσμα της συζήτησης, όσον αφορά το ΚΤΕΟ είναι κατ’ αρχήν θετικό για τους Αιγινιώτες εφ’ όσον δόθηκε η υπόσχεση από την πλευρά των στελεχών της Περιφέρειας να γίνει σύντομα πραγματικότητα, το αίτημα του Δημάρχου για την δημιουργία ΚΤΕΟ.  Οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσουν μία εμπεριστατωμένη μελέτη για την υλοποίηση του ως άνω έργου.

Επισκέψεις 308

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *