Μενού Κλείσιμο

Το Υπουργείο Μεταφορών καλεί τους πολίτες να μην πηγαίνουν στα ΚΤΕΟ, αλλά τα ΚΤΕΟ τα αφήνει ανοικτά!

Το Μεταφορών όχι μόνο έδωσε παράταση ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου αλλά καλεί και τους πολίτες να μην πηγαίνουν στα ΚΤΕΟ.

Αλλά τα ίδια τα ΚΤΕΟ, το αρμόδιο υπουργείο, δεν αποφασίζει να τα κλείσει.

Όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο του yme.gr «Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καλεί τους πολίτες να μην βγουν από το σπίτι τους ειδικά για να πάνε στα ΚΤΕΟ και να μην συνωστιστούν με άλλους οδηγούς εκεί».

Οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους απαγορεύθηκαν, αλλά οι υπάλληλοι των ΚΤΕΟ πρέπει να πηγαίνουν στην δουλειά τους καθημερινά, να συναθροίζονται με τους πελάτες και να μπαίνουν στην θέση οδηγού των αυτοκινήτων που ελέγχουν.

Βάζουν έτσι την υγεία τους σε άμεση κίνδυνο, χωρίς ταυτόχρονα να προσφέρουν κάποια υπηρεσία άμεσης ανάγκης, εφ’ όσον η ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου έχει παραταθεί τουλάχιστον μέχρι 30 Απριλίου. Κινδυνεύουν, έτσι, για το τίποτα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τι άποψη έχει επί του θέματος άραγε;

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τα περισσότερα ΚΤΕΟ θα περιορίσουν από την Δευτέρα 23/3 το ωράριο λειτουργίας τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση, γεγονός όμως που θα αυξήσει την πυκνότητα προσέλευσης στα ΚΤΕΟ των ιδιοκτητών οχημάτων, που παρά την παράταση επιμένουν να περάσουν τεχνικό έλεγχο ή να βγάλουν Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων (η ισχύς των οποίων δεν έχει παραταθεί).

Επισκέψεις 386

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *